Ripple își unește forțele cu BitPay

Mergând pe valul de noi progrese tehnologice, mai multe companii, cum ar fi Amazon Web Services (AWS) și Oracle, au dezvoltat platforme cu cadre de blockchain gata făcute, ceea ce face mai ușor pentru părțile interesate să adopte tehnologia pentru diverse utilizări. Una dintre companiile de top din spațiul cripto și blockchain, Ripple, a lansat o platformă similară pentru dezvoltarea blockchain în domeniul transferului de bani prin brațul său de investiții și parteneriat, Xpring, și sa alăturat aglomeratului BitPay. 

Un nou schimb, noi soluții pentru dezvoltatori

“Este conceput pentru a elimina durerea și dezordinea integrării banilor în aplicații”, a declarat vicepreședintele Xpring, Ethan Beard, cu privire la Xpring și BitPay, lansat pe 2 octombrie. 

Multe companii din întreaga lume au luat măsuri pentru a încorpora tehnologia blockchain pentru diverse utilizări. Companii precum AWS și Oracle au venit în prim-plan ca actori care caută să ajute la simplificarea procesului de adoptare a blockchain pentru aceste întreprinderi. Ripple Xpring pare să ofere o ofertă similară care este format în soluții de transfer de valoare, “un fel de AWS pentru bani”, a spus Beard.

Noi soluții pentru investitori? 

Platforma va lucra, de asemenea, cu clienții care nu sunt implicați în blockchain. “Este o platformă pentru toți dezvoltatorii, nu doar dezvoltatorii din […] blockchain și cripto, dar […] Toți cei 23 de milioane de dezvoltatori din întreaga lume”, a explicat Beard. 

„Mai exact, ceea ce dorim să facem cu platforma este să oferim dezvoltatorilor diferite instrumente, servicii și programe pentru a le facilita construirea pe XRP Ledger și utilizarea protocolului Interledger”, a spus Beard. Protocolul Interledger (ILP) oferă, în esență, compatibilitate atunci când se transferă valoarea în diferite sisteme sau blockchains, în conformitate cu Interledger.org. Protocolul Interledger și registrul XRP sunt ambele open source. Acest lucru va permite libera circulație ca parte a rețelelor partenere, cum ar fi BitPay, cu care managementul Ripple are mari așteptări.

Comentariile Ripple cu privire la expansiune

Scopul principal al Ripple este de a oferi un transfer de valoare simplu și rapid pe web. “Lucrăm pentru a aduce bani pe internet”, a explicat Beard. În acest scop, Ripple are două domenii principale de interes, a spus el. O zonă este rețeaua globală de plăți Ripple, numită RippleNet, pentru instituțiile financiare, precum și parteneriatul cu investitorii. 

Ultimele 12 luni au inclus numeroase parteneriate și investiții, a declarat vicepreședintele Xpring. „Am încheiat parteneriate cu sau am investit în peste 20 de companii care utilizează XRP și sunt aliniate la viziunea pe care o avem și am angajat peste $500 de milioane de dolari pentru acest ecosistem”, a spus Beard. 

Ripple și Xpring sunt strâns legate de activul XRP. Utilizarea XRP, cu toate acestea, nu este o necesitate atunci când lucrați cu Xpring, a explicat Beard. “Tot ceea ce am construit și lansat este open-source”, a spus el, adăugând, “astfel încât să puteți face cu el ceea ce vă place”, a spus el. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *